2012. augusztus 31., péntek

Sziasztok!

Sziasztok!

Először is szeretném, ha tudnátok, hogy igen, tervezek egy újabb történetet, amennyiben ti is szeretnétek. Kiteszek egy szavazást és szeretném, ha minél többen szavaznátok. De az is nagyon jó lenne, ha ez alá a bejegyzés alá írtok kommentet.
Már megvan a következő történet és a prológust még holnap felteszem. Szeretnélek megkérni titeket, hogy minél többen írjátok meg a véleményeteket. Akkor is ha nem tetszik. Nekem nagy segítség, ha kapok visszajelzéseket egy-egy fejezetről. Szóval csak bátran írjatok komit.

Az új történetről:

Ez is egy Edward-Bella párosítású történet lesz. Kicsit változtattam a karaktereken. Bella már nem az a szerény és védtelen kislány, mint az eredeti történetben. Kiáll magáért és megvédi a szeretteit. Ebben a történetben Bellát már vámpírként ismerhetjük meg. Őt és az édesanyját megtámadta három vámpír. Az anyja meghalt, de Bellát megmentették és vámpírként éli minden napjait a testvéreivel Rosalie és Emmett Cullennel. A történet ott kezdődik, hogy Bella és a testvérei Forksba költöznek, vissza a családjukhoz, mert eddig külön éltek tőlük. Edwardnak barátnője van, egy ember. Majd a történet során rá fogtok jönni, milyen szerepet tölt be ez a lány Bella életében. Edward félti a lányt Bellától, aggódik, hogy baja esik és veszélybe sodorja a családját. Bellának pedig egyáltalán nem szimpatikus Edward. 
Ha kíváncsiak vagytok miként találnak egymásra a szerelmesek, tartsatok velem ebben a történetben is. Remélem ti is annyira élvezni fogjátok, mint én. 
Puszi:Hope

U.I: Holnap jön a Prológus.

5 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Pont a héten találtam rá a történetedre! Ma értem végig rajta!! :) Nagyon tetszett!Sőt még annál is jobban! :)
    Az ismertető alapján biztos h ez a törid is sikert fog aratni!! :) Már alig várom a prológust! :)
    Petra

    VálaszTörlés
  2. Szia Hope!

    Hétről hétre követtem a történetedet és nagyon tetszett! Szerintem nagyon tehetséges író vagy! A bemutató alapján biztos nagyon izgalmas lesz. Kíváncsian várom a prológust és majd magát a történetet is. Nagyon tetszik az új története is és a régié is :)

    Puszi:Rekaa888

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Érdekes a történet leírása, már várom, hogy elkezd :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Először is nagyon örülök hogy itt vagy:) Másodszor pedig a történet... hmm Én mindig vevő vagyok Bella/Edward párosítású történetekre:) Kivéve ha nagyon szenvedős... de azt is elolvasom :D Az ismertető hmm nem is tudom mit gondoljak róla persze tetszik főleg hogy Bella vámpír és kicsit sem olyan mint az eredeti :D Szeretem a vagány Bellákat:) (is) :D Még nem tudok mit mondani erről a történetről ahhoz kevés ez az ismertető viszont tetszik tényleg:) Kíváncsian várom a történetet:) Kösziiiiiiiiii:D

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon szerettem az előző történetedet olvasni!
    A következő történeted aktuális tartalma is megfogott, elve, h ismét egy Bella/Edward párosítást olvashatunk, ez eleve tetszik! :) Az meg különösen, h nem a szokásos a sokak által használt szende Bellát szeretnél megteremteni, hanem egy vagány lányt! :)
    Izgatottan várom a prológust, abból remélem, h átfogóbb képet kapunk az elképzeléseidből!
    Kicsit bosszant, h Edwardnak már van párja, ahogy az előző történetednél is volt, és már előre tudom, h utálni fogom a csajt! :) Azért az nagyon foglalkoztat, h miért is félti olyan nagyon a bnőjét Bellától!
    Az meg külön érdekes momentum, h Edward és Bella ki nem állhatják egymást, gyűlöletből szerelem, legalábbis remélem!
    Sok sikert a történethez, remélem h akkor holnap már olvashatunk! :) (bár te nem szoktál csalódást okozni a pontosság terén, ami ritka kivétel)
    Soph

    VálaszTörlés